2024. március 19., József napja.


Aktuális meccsek
  • Előző meccs Következő meccs
  • 2018. 11. 25. 13:00
  • THSE - Szabadkikötő
  • FC AJKA

Vereség

3-4

Statisztika: THSE - Szabadkikötő - FC AJKA


2011-2012

 

THSE-SashalomRÁKOSSZENTMIHÁLYI SC 2-1 (0-0)

 

Gsz: Füzy (Marton), Füzy (Széphelyi)

A hirtelen jött nagy meleg rányomta bélyegét a mérkőzés iramára. Végig úgy éreztem, hogy nincs benne a mérkőzésben, hogy vesztesen hagyjuk el a pályát! A bekapott gól után nem törtünk össze, és Füzy Zsolt vezérletével be is gyűjtöttük a három pontot!

A tavaszi idény végére már megfelelő tapasztalattal rendelkezve sikerült többször is eredményesek lennünk. Az idény elején az ehhez hasonló mérkőzésekből vesztesen jöttünk ki, mára már ebben is sikerült fejlődnünk, és ebben az évben is bebizonyosodott, hogy mentálisan nagyon erős csapat vagyunk!

Összességében, újoncként is jól helytálltunk a Budapest első osztályban!

 

CSMTE ROJIK FC - THSE-Sashalom 0-5 (0-1)

Gsz:Juhász(2), Lőrincz, Rezessy, Füzy.

Gp:  Balázsi ,Sziágyi, Füzy,Szilágyi,Széphelyi.

 

Feszült hazai csapat ellen, végig a játékra koncentrálva magabiztosan győztünk. A második játékrészben,a közel sem biliárdasztal simaságú pályán,szép támadásokat vezettünk,és négyszer mattoltuk is ellenfelünket. Ilyen arányban is, teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Csillaghegyről, és ezzel elértük a kitűzött minimális célunkat!

 

 

THSE-Sashalom - GRUND 1986 FC 0-0

 

Nagyon jó első félidőnknek köszönhetően négy százszázalékos helyzetet alakítottunk ki, de a lehetőségek kimaradtak. A második félidőben ellenfelünk nagy mezőnyfölényben játszott, de kapura nem voltak veszélyesek. A hajrában még két ziccert is elhibáztunk, de a döntetlennel  így is elégedett lehetek.

Ma is bebizonyosodott, hogy nehéz szakma a játékvezetés. A 15.percben gólhelyzetben kapura törő játékosunkat az ellenfél utolsó embere egy nem minden napi mellrúgással padlóra küldte. A büntetés egy sárgalap formájában lett viszonozva. Soha nem fogom megérteni, hogy egy ilyen jelenet miért nem kiállítást eredményez. Főleg annak tudatában, hogy az elmúlt időszakban hasonló, még csak nem is ilyen egyértelmű szituációban a mi játékosunkat gondolkodás nélkül lezavarta a játékvezető. Mondanom sem kell, hogy ez a jelenet döntően befolyásolta a mérkőzés menetét!

 

 

Magyar Testnevelési Egyetem SE - THSE-Sashalom   2-0 (1-0)

 

A tavaszi idényünk leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Egyszerre többen is átlag alatti produkciót nyújtottak. A mezőnyben néha alkottunk ugyan labdarúgásra emlékeztető jeleneteket, de ellenfelünk győzelme teljesen megérdemelt!

 

 

THSE-Sashalom  - IKARUS BSE 2-0 (1-0)

Gsz:Juhász(Balázsi), Rezessy(Füzy).

 

Mindkét félidő első 20 percében jól játszottunk, és ennek köszönhetően egy-egy góllal terheltük ellenfelünk hálóját. A maradék időszakban átadtuk a területet a vendégeknek, és ebből több kevesebb sikerrel kontratámadásokat vezettünk. Ellenfelünk mezőnyfölénye ezekben az időszakokban meddőnek bizonyult, így magabiztosan, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot!

 

 

VOYAGE SE - THSE-Sashalom 1-1 (0-0)

Gsz:Rezessy(Füzy)

Az osztály legjobb csapata ellen sikerült pontot gyűjtenünk. Voltak nehéz periódusai a mérkőzésnek, amit sikerült jól átvészelnünk, de az a csapat, aki sokat tesz a jó eredményért, szerencséje is lesz. Nekünk a mai pontgyűjtéshez ez is kellett!

A mérkőzésnek azonban voltak olyan szakaszai amikor a védekezésből veszélyesen tudtunk támadásba lendülni, és ezáltal sok helyzetet alakítottunk ki a hazaiak kapuja előtt. A hajrában bekapott góltól nem roppantunk össze, és szinte azonnal válaszoltunk. Kemény csapatmunkával rászolgáltunk az idegenben szerzett egy pontra.

 

 

THSE-Sashalom - Budatétény 2-0 (0-0)

Gsz:Füzy(Gratzl), Juhász(Rab)

Jó mérkőzésen, jó játékkal megérdemelten tartottuk otthon a három pontot a jó erőkből álló Budatétény csapata ellen!

 

 

XII. KER. ÖNK. HEGYVIDÉK SE - THSE-Sashalom 4-2 (1-1)


Remek mérközésen a helyzeteit jobban kihasznaló csapat győzött. Sok sikert kívánunk továbbiakban is a sportszerű, jó erökböl álló ellenfelünknek!

 

 

NAGYTÉTÉNYI SE - THSE-Sashalom 0-0


Visszafogott teljesítményt nyújtottunk. Mezőnyben ellenfelünk többet mutatott, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hajrában három ziccert is elhibáztunk.

 

 

THSE - SASHALOM - XVII. KER. RÁKOSMENTI TK 1-3 (0-1)

Gsz:Füzy (Lőrincz)

 

Az első félidőben magabiztosan játszottunk, és csak egy pontrúgás után tudott vezetést szerezni a vendég csapat. Fordulás után magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Egyenlítettünk, és ellenfelünk a kapunk előteréig sem jutott. Ekkor a játékvezető gyorsan a vendégek segítségére sietett, és sorozatos téves ítéleteivel fokozatosan felhozta az RTK együttesét! Sajnáljuk, hogy egy ilyen sportszerű, jó erőkből álló ellenfélnek a sípmester hathatós közreműködésére volt szüksége ahhoz,hogy győztesen távozzon a Pirosrózsa utcából. Csapatom mai játéka alapján rászolgált volna a három pont begyűjtésére!

 

 

FŐV. VÍZMŰVEK SK - THSE-Sashalom 2-2 (0-2)

Gsz: Lőrincz(Füzy), Széphelyi(Márics)

 

Az első félidei kiegyenlített játék után két gólos előnnyel mehettünk a szünetre. A második félidő elejét a tervek szerint jól megfogtuk, és az idő múlásával ziccereket dolgoztunk ki a hazaiak kapuja előtt. Ezek kimaradtak, és ellenfelünk meccsben maradt!Sőt, 4 perc rövidzárlat után két lepattanó labdából egyenlítettek is. Nem estünk szét, próbálkoztunk tovább. Márics Péter harcos játékának köszönhetően a hajrában kiharcoltunk egy büntetőt, amit sajnos nem sikerült értékesítenünk. Itt hagytunk két pontot!

 

 

 

THSE-Sashalom  - KELEN SC 1 - 2 (1 - 1)

Gsz. Füzy (Lőrincz)

Negyedszerre kapunk úgy ki,hogy játékban semmivel nem mutat többet ellenfelünk.A kapott gólokért semmilyen erőfeszítést nem kellett tennie a vendégeknek.Szinte végig mi próbálkoztunk, de ezért nem jár semmi. Négy mérkőzésen 11 gólt kaptunk, és mindezt körülbelül 14-15 helyzetből érték el ellenfeleink.

Fennállásunk óta nem voltunk ilyen mély gödörben, és most ezt a rendkívül nehéz helyzetet kell együtt megoldanunk.

 

 

 

MLTC - THSE-Sashalom 4 - 0 (1 - 0)

 

Soha nem látott gödörben van csapatunk. A játékosok hitét kell visszaadnunk.

Nem lesz könnyű ez az új feladat sem, de megpróbáljuk ezt is megoldani!

 

 

 

THSE-Sashalom - UNIONE FC 0 - 1 (0 - 0)

 

Kilencven percen keresztül mi próbálkoztunk, és mi álltunk közelebb a győzelemhez. Várható volt azonban, hogy ha a 4-5 helyzetünkből egyet sem értékesítünk, rutinos ellenfelünk előbb-utóbb ezt kihasználja. A 90.percben az egyetlen helyzetükből mattoltak is minket. Ilyet is tud produkálni a futball. Ezen most túllépünk, és már a jövő heti mérkőzésre koncentrálunk.

 

 

TESTVÉRISÉG SE - THSE-Sashalom 4-1 (4-1)

Gsz:Lőrincz(Balázsi)

Jól kezdtük a mérkőzést, ebből vezetést is szereztünk.

A hazaiak 2 pontrúgásból fordítottak, és a kiállítás mellett 9 percen belül eldőlt a

találkozó. A második játékrészben emberhátrányban is többet támadtunk,

és sokat volt nálunk a labda, de már nem volt esélyünk a szorosabb eredmény

kialakítására.

Erélytelen, gyenge játékvezetéssel találkoztunk ezen a napon. Az öltözők

felőli zászlós kollega tevékenykedése pedig egyenesen vérlázító volt.

A jegyzőkönyv szerint volt játékvezetői ellenőr, ezért főleg nem az én

tisztem a szóban forgó Úr teljesítményét kielemezni, de ha minden túlzás

nélkül azt mondom, hogy a legkisebb hibája az volt a sporttársnak, hogy

nem tudta mi az, hogy les, akkor ez úgy gondolom több, mint megdöbbentő.

Remélem, az illetékesek levonják a megfelelő következtetéseket.

Ennek ellenére, ahogy eddig is, inkább tükörbe nézünk, és

magunkban keressük a hibát. Rendezzük a sorokat, és jövő héten javítunk.

 

 

RÁKOSSZENTMIHÁLYI SC - THSE-Sashalom 1-3 (1-1)

Gsz:Füzy(Lőrincz), Juhász(Rab), Balázsi(Marton)

Halat reggelire??? Bátor gondolat, de a mai ellenfelünknek túl nehéz falat voltunk!

 

Amikor kellett kivártunk, amikor kellett támadtunk, amikor kellett keményen védekeztünk! A mérkőzés kritikus periódusait, amikor a hazaiak ügyesen futballoztak, jól átvészeltük, és ellenfelünk enyhe  mezőnyfölénye ellenére is végig kézben tartottuk a mérkőzést. Voltak pillanatok, amikor szemre is tetszetősen szövögettük támadásainkat.
Az idény második felére felnőttünk a feladathoz és ennek következményeként már másfél hónapja nem találtunk legyőzőre.
Kitűnő védőnknek Földényi Pálnak, aki a mérkőzésen orrcsonttörést szenvedett, mielőbbi jobbulást kívánunk!

 

 

 

THSE-Sashalom - CSMTE ROJIK FC KFT. 1-1 (1-0)

Nehéz mérkőzésre számítottunk. Tudtuk, hogy a védekezésre berendezkedő ellenfelünkkel szemben nem lesz könnyű dolgunk. A mérkőzés bizonyos szakaszaiban nem úgy játszottunk ahogy egy ilyen felfogású ellenféllel szemben eredményes lehetne.

Nem vagyok azonban elégedetlen, mert csapatom mindent megpróbált, hogy a három pontot begyűjtse, de ma ennyire futotta.

 

 

Grund 1986 FC – THSE Sashalom 0-1 (0-1)

Az első félidőben jól védekeztünk, és jól mentünk át ebből támadásba,ezáltal megérdemelten szereztünk előnyt a szünetre.

A második félidőben már inkább csak a védekezésre maradt erőnk,de ezt olyan szervezetten tettük,hogy ellenfelünk szinte semmilyen veszélyt nem jelentett a kapunkra.

Mára már megtanultunk győzni,és szervezetten futballozni. A jövőben játékban,és elsődlegesen a támadásvezetésben kell majd még tovább lépnünk!

 

THSE-Sashalom - MAGYAR TESTNEVELÉSI EGYETEM SE 2-0 (2-0)

Az első félidei magabiztos jó játékunknak köszönhetően megérdemelten tettünk szert kétgólos előnyre. A második játékrészben csapatom a rosszabbik arcát mutatta. Az események csak történtek velünk,és tulajdonképpen nem tudtunk érdemben hozzászólni a mérkőzéshez. Ötlettelenül,elképzelés nélkül futballoztunk. Azonban ellenfelünk 2-3 helyzetét leszámítva győzelmünk nem forgott veszélyben!

Összességében a játékkal elégedetlen vagyok, de nagyon fontos három pontot szereztünk,és jó volt újra győztesen elhagyni a pályát.

Sportszerű ellenfelünknek sok sikert kívánunk.

 

 

XVII. KER. RÁKOSMENTI TK- THSE-Sashalom 1-1 (0-1)

Nagyot változott a csapat játéka három nap alatt. Szervezetten, lendületesen és helyenként ötletesen játszottunk. Sajnos azonban ezért is csak egy pont jár. Az utolsó percben, amikor már zsebünkben éreztük a három pontot,az egész csapat hibázott,és elkerülhető gólt kaptunk. Az egy ponttal sokra nem megyünk, de ha ilyen ütemben fejlődik csapatunk játéka, sok gondot fogunk okozni további ellenfeleinknek.

A hazaiaknak sok sikert kívánunk a továbbiakban!

 

IKARUS BSE - THSE-Sashalom 1-1 (0-0)

Az egész bajnokság eddigi leggyengébb teljesítményét sikerült produkálnunk.

A második félidő elején a hazaiaknál bekövetkezett teljesen jogos kiállítás után még gyengébb fokozatra kapcsoltunk. Enervált, ötlettelen játékunknak köszönhetően még emberhátrányból is a hazaiak szerezték meg a vezetést.

Az utolsó percekben kiszenvedtük ugyan az egy pont begyűjtéséhez szükséges gólt, de számomra egy kínszenvedés volt ez a 90 perc.

Levonjuk a következtetéseket, tanulok a hibákból és a következő mérkőzéseken mind játékban mind eredményességben javítani fogunk!

 

THSE-Sashalom - VOYAGE SE 1-4 (1-2)

Rémálom kezdés....Már a második percben vezetést szerzett ellenfelünk. Ezek után rendeztük a sorokat és vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. A 33. percben egy komoly fegyelmezetlenség következtében elszálltak az esélyeink és lélektanilag is nehéz helyzetbe kerültünk.

Ha az érthetetlenül felesleges kiállítást elkerüljük, egy teljesen más mérkőzést játszottunk volna, a mezőnyben ügyesen futballozó vendégek ellen!

A hajrában sok helyzetünk adódott és szorosabbá tehettük volna az eredményt, de ekkor már semmi sem sikerült.

 

BUDATÉTÉNY SE - THSE-Sashalom 0-1 (0-0)

Férfias kemény csatán vagyunk túl. Sokat tettünk ezért az értékes győzelemért. Fegyelmezetten, nagy akarással, egymásért küzdve begyűjtöttük a megérdemelt három pontot. Büszke vagyok a csapatomra!

 

THSE-Sashalom - XII. KER. ÖNK. HEGYVIDÉK SE 0-3 (0-0)

73 percig semmi jele nem volt annak, hogy vesztesen hagyjuk majd el a pályát, főleg nem ilyen arányú vereséggel. Azonban egy elkerülhető, és egy potyagól megpecsételte a sorsunkat. Ebben az osztályban az elkövetett hibáinkért már súlyosan megfizetünk. Egy osztállyal lejjebb ilyen hibaszázalékkal, és ilyen játékkal simán hoztuk a mérkőzéseinket, de az ilyen produkciók ehhez a szinthez már nem lesznek elegendőek. Azonban ha az eredmény nem is, de a mérkőzés nagy részében mutatott játék már bizakodásra adhat okot.

Gratulálunk a nagyon jó erőkből álló és sportszerű vendég együttesnek!

 

THSE-Sashalom - NAGYTÉTÉNYI SE 1-1 (0-0)

Lendületes, harcos mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, mint ellenfelünk!

 

 

THSE-Sashalom - FŐV. VÍZMŰVEK SK 3-4 (2-2)

A sok sérült és hiányzók miatt rosszak voltak az előjelek, de arra nem gondoltam,hogy ilyen ötlettelen gyenge produkcióval áll elő csapatom. Ez a teljesítmény egyik ellenfelünkkel szemben sem lesz elegendő a további fordulókban.

 

 

KELEN SC - THSE-Sashalom 3-1 (2-0)

Nagyon rosszul jöttünk ki ebből a találkozóból. Ellenfelünk az első félidőben három helyzetéből kétszer betalált. A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk,de tucatnyi lehetőségünkből csak egyet értékesítettünk. A hazaiak a jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően megérdemelten tartották otthon a három pontot, még akkor is, ha ezen a napon, a helyzeteink felét berúgjuk, sima győzelemmel távozhattunk volna Kelenföldről. Csak itt már túl sok a ha!

A vereség mellé még egy sérülést, és egy teljesen felesleges kiállítást is összeszedtünk. Ez nem a mi napunk volt!

 

THSE-Sashalom – MLTC 4-0 (3-0)

Gyors vezető gólunk után visszavettünk, és inkább az ellenfelünk próbálkozott, de komoly helyzetig nem jutottak. A szünetben rendeztük a sorokat, és meggyőző játékkal, imponáló magabiztossággal tartottuk otthon a három pontot.

 

 

UNIONE FC - THSE-Sashalom  2 - 2 (1 - 1)

Azt kaptuk, amire számítottunk. Fontos volt, hogy rutinos ellenfelünk ellen a mérkőzés hajrájába úgy kezdjünk bele, hogy legyen még esélyünk bármilyen jó eredmény elérésére. A találkozó egyes periódusait jól átvészeltük, így a mérkőzés végén, az elfáradni látszó ellenfelünk ellen nem csak egyenlítésre, de a párharc megnyerésére is volt lehetőségünk. A mutatott játékkal és az eredménnyel összességében elégedett vagyok. Ez a döntetlen teljesen más értékű, mint a múlt heti.

 

 

THSE-Sashalom – Testvériség SE 2-2 (1-0)

A mérkőzés nagy részét uraltuk és a mi akaratunk érvényesült. Azonban a második félidei érthetetlen első 20 percünk alatt, ellenfelünk nem csak fordított, de akár a mérkőzést is eldönthette volna. Egyenlítésünk után, újra mi próbálkoztunk többet, de igazi ziccerig már nem jutottunk. Így összességében a döntetlen igazságosnak mondható, még akkor is, ha a mérkőzés összképét tekintve, a három pontot otthon kellett volna tartanunk.

 





játékosok
  • Czerula Dávid Krisztián
  • Révész György
  • Gál Szabolcs
  • Szabó Marcell
  • Gál Tamás
  • Altorjai Richárd
  • Kmetykó Kevin
  • Katona Dániel
  • Tóth Henrik
  • Kondor László
  • Pokó Ajtony
  • Tóth Szabolcs
  • Bánhidi Bence
  • Péter Attila
  • Csontos Krisztián
  • Baksa Ákos
  • Liska Tibor
  • Gere Zoltán László
  • Takács Patrik
  • Wágner Richárd
  • Sásdi Dominik