2024. március 19., József napja.


Aktuális meccsek
  • Előző meccs Következő meccs
  • 2018. 11. 25. 13:00
  • THSE - Szabadkikötő
  • FC AJKA

Vereség

3-4

Statisztika: THSE - Szabadkikötő - FC AJKA


2014-2015

THSE-SASHALOM - FŐV. VÍZMŰVEK SK 3-0 (1-0)

Gsz. Lőrincz L. (Péter), Pokó (Simon), Péter (Simon)

Nehezen lendültünk játékba, ennek is köszönhetően a vendégek az első 20-25 percben frissebben mozogtak, mint játékosaim. Azonban, ahogy teltek múltak a percek, kezdtünk magunkhoz térni és ha nem is életünk játékával, de magabiztos győzelemmel ünnepeltük a harmadik helyet! A találkozó utáni ünneplés alatt is sok jó teljesítmény született. Információim alapján fiataljaink pedig az éjszakában kifejezetten bíztató produkcióval rukkoltak elő! De most ez így teljesen helyénvaló és indokolt!

 

 

SZT.PÁL AKADÉMIA – THSE-SASHALOM 0-6 (0-1)

Gsz: Pokó(Tóth), Lőrincz L. (Márics), Tóth( Lőrincz L.), Lőrincz L.(Lőrincz Á.), Puskás(Pokó), Péter(Bogdán).

Az első játékrészben nagy tempót diktált ellenfelünk és mivel mi is partnerek voltunk ebben, egy változatos, nagy iramú találkozó kerekedett belőle, amiből mi tudtunk gólt szerezni. Ebben a félidőben megmutatták a hazaiak, hogy az elmúlt hetekben miért is voltak figyelemre méltó eredményeik!

A második 45 percben már, mint eredményben, mint játékban is fölé nőttünk a Szt.Pál Akadémia együttesének és a végén már nem volt kétséges a mérkőzés kimenetele! Remek, eredményes évet zárt együttesünk, amire mindenki, aki idetartozik, büszke lehet!

 

THSE-SASHALOM - VOYAGE SE 0-1  (0-0)

Ezt a hullámvölgyet, amibe belekerültünk a bajnokság befejezése utánra terveztem! Azonban, ahogy gondoltuk, a sorsunk még mindig a kezünkben van!

 

IKARUS BSE – THSE-SASHALOM 2-1 (0-0)

Gsz. Marton (Simon)

Ez után a mérkőzés után sok gondolatot meg tudnék osztani, de inkább a nagy sikerű Csengetett, Mylord? sorozat egyik közkedvelt szereplőjét idézem, Msr. Liptont; "nem szól szám nem fáj fejem".

 

THSE-SASHALOM - PÉNZÜGYŐR SE 1-2 (0-2)

Gsz: Puskás (Katona)

Számomra is van tanulsága a találkozónak. Utólag úgy látom, talán más taktikával kellett volna felküldenem csapatomat a pályára, de elképzelhető, hogy a Pénzügyőr együttese ellen mi sehogy sem tudunk a jelen helyzetben eredményesek lenni. A vendégek könyörtelenül kihasználták hibáinkat,amit más csapatok nem büntetnek ilyen százalékban. Szimpatikus ellenfelünknek gratulálunk, a bajnoki cím minden tekintetben a megfelelő helyre kerül!

 

FFC - THSE-SASHALOM 0-4 (0-1)

Gsz: Kondor(Mórocz), Péter(Lőrincz L.), Lőrincz Á.(Pokó), Lőrincz L.(Simon)

 

Játékosaink május elsején a munka ünnepén is dolgoztak! Sör, virsli helyett a három pont begyűjtésén munkálkodtak! A munkavégzés helyszíne a Goldball pálya volt, ahol az FFC csapatát kellett két vállra fektetni! A gyönyörű bomba gólunkig volt kérdéses a mérkőzés kimenetele, de végig a találkozón szemre is tetszetősen, magabiztosan játszott együttesünk! Jó formában vagyunk és ez bizakodásra adhat okot a bajnokság hajrájára!

 

THSE-SASHALOM - KISE 3-0 (2-0)

Gsz: Tóth H.(Füzy), Lőrincz L. (PéterA.), Lőrincz L. (Tóth H.)

Remek játékvezetés mellett, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Védelmünk magabiztos volt, és ismét nullára hozta a találkozót. Az előre való játékunk időnként az osztályra nem jellemző módon, kombinatív, ötletes, szemre is tetszetős volt, még akkor is, ha mostanság PGA Tour Nemzetközi golf versenyt aligha lehetne lebonyolítani a Piros rózsa utca gyepszőnyegén, de idővel biztos ez is változik! Sok munka és fáradozás van a csapatunkban, ami hétről hétre kezd egyre jobban körvonalazódni. Nagyon remélem ez a folyamat nem áll meg a jövőben sem!

RAFC - THSE-SASHALOM 1-3 (0-0)

Gsz.: LőrinczL (Tóth), Tóth (Füzy), Tóth

Nem jó előjelekkel készültünk a találkozóra, mivel még az utolsó pillanatokban is dőlt ki a sorból játékosunk! Így egy teljesen új felállású védelemmel kezdtünk! Azonban erősségünket most is megmutattuk, hiszen ebben az összetételben is jól működtünk. Jól kezdtünk, viszonylag könnyen eljutottunk a hazaiak kapujának előterébe, talán ennek következtében is szép lassan belealudtunk a mérkőzésbe és csak néhány szikrázó összecsapás rázta fel a kedélyeket! A szünetben rendeztük a gondolatainkat és a második játékrészben mozgósítottuk tartalékainkat ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet! Gratulálok a játékosaimnak, férfias küzdelemben sikerült újabb három pontot szállítaniuk Egyesületünknek! Péter Attilának és Tóth Henriknek, aki a 11-est megelőző szituációban rúgást kapott és megsérült, jobbulást kívánunk!

 

THSE-SASHALOM - KELEN SC 5-0 (2-0)

Gsz: Lőrincz L. (Pokó), Pokó (Lőrincz L.), Kondor (Füzy), Szilágyi (Kondor), Lőrincz L. (Pokó).

Az első perctől kezdve magabiztosan, időnként szemre is tetszetősen játszva, főlényes győzelmet szereztünk!

 

Szervezett, sportszerű ellenfelünknek sok sikert a továbbiakban és kívánom Nekik, hogy érjék el a kitűzött céljaikat! Egy ilyen múlttal és körülményekkel rendelkező csapatnak a Budapest első osztályban a helye!

 

43. SZ.ÉPÍTŐK SK - THSE-SASHALOM  0-1 (0-0)

Gsz: Lőrincz L. (Pokó)

 

Ha pozitívan közelítjük meg a találkozót, akkor elmondhatjuk, hogy a két csapat kioltotta egymás játékát és így nem alakulhatott ki folyamatos, színvonalas játék! Azonban, ha valaki azt kedveli, hogy egy mérkőzésen belül körülbelül 100-120 darab érdekes, végkifejlett nélküli bedobás történik, akkor akár jól is szórakozhatott! A hajrában már magunkra találtunk, és amiért jöttünk, azt el is vittük!

 

 

THSE-SASHALOM - TESTVÉRISÉG SE 4-2 (2-1)

Gsz: Lőrincz L. (Tóth H.), Füzy (Lőrincz L.), Lőrincz L. (Pokó), Lőrincz L. (Puskás)

 

 

Szeretném előbb utóbb megfejteni, hogy nem csak egy hét leforgása alatt, de mérkőzésen belül is miért tud ilyen szembetűnően megváltozni csapatunk teljesítménye! Akkor is érdekes ez számomra, ha alapvetően minden mérkőzés más és más és mindig van egy bizonyos játékerőt képviselő ellenfél, aki  rendelkezik egyfajta tudással és vélhetően mindent megtesz annak érdekében, hogy elrontsa a játékunkat!  0 - 1 után jól játszottunk, és fordítottunk, majd a második félidőben a hajráig nem voltunk jelen, a vendégek jól teljesítve, megmutatták erősségüket! Szerencsére szó szerint átvészeltük ezt az időszakot, és a végén szép gólokkal otthon tartottuk a három pontot. Dolgoznunk kell még ahhoz a következő hetekben, hogy visszataláljunk az őszi helyes utunkra! A Testvériség csapatának sok sikert kívánok a továbbiakban!

 

RTK-VASLÓ – THSE-SASHALOM 1-1 (1-1)

gsz.: öngól (Baráth)

 

Az első játékrészben megdöbbentő teljesítményt nyújtottunk, amire semmilyen magyarázat nincsen. A második félidőben már jelen voltunk, és nagyrészt a hazaiak térfelén folyt a játék, több helyzetet is kidolgoztunk, azonban érezni lehetett, hogy a mai napon mi nem fogunk innen győztesen távozni.

BUDAFOKI LC - THSE-SASHALOM 0-2 (0-1)

Gsz. Füzy, Lőrincz L.

Nem érkeztünk ideális előjelekkel a találkozóra, és ez meg is látszott a mérkőzés elején. Azonban csapatunk sok mindent megélt már, és tisztában voltunk vele, hogy ilyen helyzetben mi lehet a kulcsa a sikernek! Ahogy teltek a pecek egyre jobban kontrollunk alá tudtuk venni a találkozót, és a második félidőben már kombinatív játékkal is eljutottunk a hazaiak kapujáig, melynek következtében több helyzetet is kialakítottunk. Nagyobb koncentrációval még nagyobb aranyú győzelem születhetett volna. A mai napon nem csak csapatként csillogtattunk erényeket, hanem ezen belül játékosaink saját feladatukat is meggyőző, imponáló magabiztossággal végezték. Továbbá ezen belül ezen a szinten egy klasszis teljesítmény is született együttesünknél. (Füzy Zsolté) Az elmúlt másfél hónapban keményen megdolgoztunk ezért a mai sikerért. Ma még ünneplünk, de holnaptól már készülünk a következő feladatra.


 

THSE-SASHALOM - HEGYVIDÉK SE 0-0 (0-0)


Az első játékrészben két visszafogott csapat játékából kiegyenlített mérkőzés folyt a pályán. A szünet után egy lendületesebb hazai csapat lépett pályára. A vendégek ekkor már csak a védekezésre tudtak összpontosítani, és az egy pont megszerzése lehetett csak a reális célkitűzésük. Számtalan lehetőségünk mellett, három négy ziccert is kialakítottunk. Összességében a második félidei játékunkkal rászolgáltunk volna a három pont megszerzésére, de a mindent eldöntő találatot nem tudtuk bevinni a  jól szervezett ellenfelünknek. A lényeg,hogy ugyan számunkra kedvezőtlen eredmény született, de van mire építenünk a következő hetekre. Nincs különösebb hiányérzetem a találkozót tekintve,hiszen játékosaim mindent megtettek a győzelem megszerzése érdekében, ami ma sajnos elmaradt!

 

FŐV. VÍZMŰVEK SK - THSE SASHALOM 2-0 (1-0)

Játékban igen, de eredményben sajnos nem tudtuk érvényesíteni a két csapat közti különbséget, amiről legalábbis a táblázat tanúskodik! A hazaiak szervezett játékuknak köszönhetően rászolgáltak a három pont begyűjtésére! Gratulálok Nekik!

 

Azonban ha a tabellát kezdjük el vizsgálni így a bajnokság feléhez érve, aligha nekünk kell pironkodva szembesülni a látvánnyal! Bár a pontot az i-re ezzel a találkozóval nem tudtuk feltenni, de minden várakozást felülmúló, ragyogó őszi idény van mögöttünk! Minden játékosomnak gratulálok, és büszke vagyok, hogy ilyen sportemberekkel küzdhetek hétről hétre Budapest futball pályáin! Kis csapatként túlszárnyaltunk minden várakozást! Tavaszra körvonalaztuk is így a célkitűzésünket, ami felettébb imponáló feladatnak ígérkezik!

 

THSE SASHALOM - SZT. PÁL AKADÉMIA 1-0 (0-0)

 

Gsz: Simon (Lőrincz Á.)

Az egy gólos győzelmek sokszor a legértékesebbek! Masszív, jól védekező, szimpatikus ellenfelünk ellen hiába támadtunk többet, nem sikerült igazán veszélyesnek lennünk a kapu előtt.

Győzelmünk értékét tovább növeli, hogy ilyen gyenge teljesítménnyel is tudtunk győzni. Az utolsó forduló előtt bizakodásra ad okot, hogy kétszer egymás után hasonlóan szerény produkcióval nem állhat elő csapatom. Szombaton, a Váci úton szeretnénk feltenni a koronát az őszi teljesítményünkre. Erre a feladatra készülünk maximálisan a héten!

 

VOYAGE SE - THSE SASHALOM 1-5 (1-3)

Gsz: Márics(Füzy), Kondor(Lőrincz L.), Lőrincz L. (Füzy), Pokó(Kondor), Simon(Füzy)

Hiába készültünk fel arra, hogy ellenfelünk határozott gyors játékkal nekünk fog esni, az első percekben nem sikerült felvennünk a játék ritmusát és gólt is kaptunk. Ezek után pontosan az a forgatókönyv következett, amit előre elterveztünk. Tudatos, kemény, határozott játékot produkálva remek csapatmunkával fölényes győzelmet arattunk. Játékosaink egymást kisegítve hatalmas munkát végeztek, és az ellenfél kapuja előtt kíméletlenek voltunk. Ragyogó egyéni teljesítmények, kitűnő csapatmunka! Győzelmünk értékét növeli, hogy az osztály egyik legjobb csapatát fektettük két vállra, akik a játék minden elemében magas színvonalat képviselnek! Mára már egy nagyon jó csapatot tudhatunk magunkénak, telis tele értékekkel!

THSE-SASHALOM - IKARUS BSE 1-1 (0-0)

Gsz: Kondor (Simon)

Mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, ezért reálisnak érzem a pontosztozkodást. Jó iramú, változatos találkozó volt! Aki kilátogatott a Piros rózsa utcába, nem csalódhatott a két csapat teljesítményében!


PÉNZÜGYŐR SE – THSE-SASHALOM 2-0 (2-0)

Voltak, akik a kivégzésünket dimenzionálták a találkozó előtt. Erről, ahogy mi vártuk is, nem volt szó. Sajnos az előre eltervezett forgatókönyvünket átírta a második percben kapott szerencsétlen gól. Ez a hazai csapatot megnyugtatta, mi pedig természetesen hidegzuhanyként éltük meg. A továbbiakban összességében jól helytálltunk, de a részletes elemzés a találkozóról már csak „négy” szemközt az öltözőben fog folytatódni. Az összecsapás iramában, és színvonalában is kiérdemelte a rangadó címet. A Pénzügyőr együttese minden szempontot figyelembe véve nem a számára megfelelő osztályban vitézkedik! Tudásuk  magasabb szintre predesztinálja őket. Örömteli még azonban, hogy csapatunknál volt egy kiemelkedő teljesítmény is, a szép számú szurkolótáborunk személyében. Remek hangulatot teremtettek, és köszönjük nekik a bíztatást. Sajnáljuk,hogy nem tudtuk legalább egyszer megzörgetni a pasarétiek hálóját, hogy ezáltal is egy kis örömet szerezzünk nekik.

 

THSE-SASHALOM –FERENCVÁROSI FC 4-2 (1-0)

Gsz: Péter (Bogdán), Simon (Mórocz), Lőrincz L. (Simon), Simon (Puskás)

Részünkről voltak jobb, és rosszabb periódusai ennek a találkozónak, de végig kézben tartottuk a mérkőzést. Fontos volt számomra, hogy  a múlt heti összecsapásunkhoz  képest is előrébb léptünk, mivel nem volt indokolatlanul komolyabb holtidő, rövidzárlat a teljesítményünkben. Folyamatosan kontroll alatt tartottuk a játék menetét, még ha a jól küzdő ellenfelünknek sikerült is egy-két meleg helyzetet kialakítani a kapunk előterében. Újabb értékes, és szép győzelem. Készülünk a következő megmérettetésre!

 

KISE – THSE-Sashalom 1-3 (1-1)

Gsz: Lőrincz L. (Rab), Simon (Lőrincz L.), Lőrincz L. (Simon)

 

Remekül kezdtük a mérkőzést, és tulajdonképpen az első negyedórában lerendezhettük volna a találkozót. Tudtam, meg fogja magát bosszulni, hogy a koncentráció hiánya miatt kimaradnak a lehetőségek, és előbb utóbb  más mederbe kerül majd az összecsapás. A KISE együttese jobb csapat annál, hogy ezt ne érezze meg. Ennek következtében a szünet előtt nem érdemtelenül egalizálták is így az eredményt. Talán furcsa, de úgy éreztem nem nagy baj, hogy gólt kaptunk. Főleg annak tükrében, hogy egyből jött a félidei pihenő, ahol rendezhettük a sorokat, és felrázhattuk a csapatunkat. Így is lett. Ismét jól, gólra törően nyitottuk a második játékrészt, és egy perc alatt háromszor találtuk telibe a hazai kapufát. Ezek után egy két kisebb-nagyobb nem kívánatos közjáték mellett begyűrtük vendéglátóinkat, és megérdemelten szállítottuk haza a három pontot. Ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban, mi pedig ugyanúgy, ahogy eddig, készülünk az újabb feladatra.

 

THSE-SASHALOM - RAFC 4-0 (1-0)

Gsz: Bogdán (Péter), Péter (Szilágyi), Lőrincz L. (Péter). Péter (Lőrincz L.)

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, és csak egy szerencsés góllal tudtunk vezetéshez jutni. Ebben az időszakban a „vendégek” próbáltak a mezőnyben kombinatív ügyes játékra törekedni. Azonban ahogy haladtunk előre az időben egyre markánsabban kidomborodott a fizikai főlényünk. Sorra nyertük a párharcokat, és a második játékrészre már a középpályás védekezésünk is feljavult, nem hagyva ezzel területet a RAFC csapatának a kibontakozáshoz. Ebben az időszakban már remek támadójátékot is mutatott együttesünk, és imponáló volt a csapat teljesítménye. Gyönyörű gólok, kitűnő csapatmunka, remek egyéni teljesítmények, és ilyen arányban is teljesen megérdemelt győzelem. Készülünk a következő feladatra!

 

KELEN SC – THSE-Sashalom 0-3 (0-1)

Gsz. Bogdán (Lőrincz L.), Lőrincz L. (Füzy), Simon (Péter)

Nem életünk mérkőzésén vagyunk túl, de magabiztos győzelem volt. A második játékrészben már szép dolgokat is csináltunk, és imponáló határozottsággal kézben tartottuk a találkozót.

Szimpatikus, sportszerű ellenfelünknek sok sikert a továbbiakban, és kívánom, hogy érjek el a kitűzött céljaikat.

 

THSE-SASHALOM - 43. SZ. ÉPÍTŐK 2-2 (0-2)

Gsz: Füzy (Péter), Kovács ( Simon)

Enyhén szólva is igazságtalan lett volna, ha erről az összecsapásról pont nélkül távozunk. Az első játékrészben sem játszottunk rosszul, azonban a vendégek két helyzetből rúgtak két gólt. Ezért dicséret illeti őket, és a mérkőzés ebben a szakaszában a mezőnyben ügyesen is futballoztak. A félidő végére már kezdett körvonalazódni az erőnléti fölényünk, ami a második játékrészre teljes mértékben kidomborodott. Ugyan a 48. percben létszámhátrányba kerültünk, de a mérkőzés képén ez sem változtatott semmit. A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket, akiknek már csak a védekezésre maradt erejük. Nem csak küzdöttünk, de remekül is játszottunk. Folyamatos támadásokkal nyomás alá helyeztük az Építők csapatát. Futószalagon jöttek a helyzetek, tűzijáték a kapu előtt, számtalan lehetőség. Végül is a tabellán mutatott nagy különbséget eredményben nem tudtuk érvényesíteni, de a második félidei játékban már igen, így egy győzelemmel felérő pontosztozkodás lett a vége, amely mindenképpen pozitív töltettel fog szolgálni játékosaimnak a jövőre nézve.

TESTVÉRISÉG SE – THSE-SASHALOM 0-2 (0-0)

Gsz: Rab (Lőrincz L.)

Péter

Soha nem szenvedtem csapatom meccsén úgy, mint az első 45 percben ezen a találkozón. Ha hazaiak 2-3 gólos előnnyel mentek volna a szünetre, egy szavunk se lehetett volna. Együttesünk erősségét azonban ma az is bizonyította, hogy a kispadról ismét olyan játékosokat tudtam beküldeni, akik egyrészt a szerdai nagy iramú mérkőzésen kevesebb szerepet kaptak, így frissen tudtak belépni a játékba, másrészt szintén kitűnő labdarúgók, akik képesek megváltoztatni a mérkőzés képét. Ennek következtében a második játékrészben helyenként már veszélyes támadójátékot mutattunk, így számtalan ziccert dolgoztunk ki, amelyből kettőt értékesítettünk.Felemelő érzés a tabella élén tartózkodni, de mindannyian tudjuk sok munka vár még ránk, mert a játékunk mérkőzésen belül is rapszodikus.  Mondanom sem kell, büszke vagyok fiaimra, hogy az idény egy harmada után ilyen gólaránnyal, százszázalékos mutatóval vezetjük a bajnokságot!

Azonban nem szédülünk el, és helyén kezeljük a kialakult helyzetet. Készülünk a következő feladatra!

XII. KER. ÖNK. HEGYVIDÉK SE - THSE-SASHALOM 0-1 (0-1)

Gsz: Péter (Márics)

Ezen a találkozón bármelyik csapat megszerezhette volna a három pontot, de csapatunk erősségét ma is bizonyította azáltal, hogy remekül tud alkalmazkodni adott ellenfelünk játékstílusához, és a nem megszokott körülményekre is jól reagál. Győzelmünk nagyon értékes, hiszen egy nagyon jó csapatot sikerült két vállra fektetnünk. Várható, hogy a jövőben nem győzni fognak a Hegyvidék csapatához járni a csapatok.

Továbbá meg kell jegyeznem, hogy mindkét csapat számára méltatlan volt a mérkőzés helyszíne, és megrendezése. Minden együttesnek, nekünk is sok minden apróságra oda kell figyelnünk. Akár rendező csapatként vagyunk jelen egy találkozón, akár vendégként. Nem csak a pályán, de a sporttelepen belül is vannak szabályok, feltételek. Ezeknek próbálunk megfelelni, még ha nem is mindennel is értünk egyet. Megdöbbenésemnek szeretnék hangot adni, miszerint egy Budapest első osztályú mérkőzésen előfordulhat, hogy a csapatok számára nem biztosítanak zárható öltözőt, ezáltal a 18 játékosom a meccs előtt úgy nézett ki, mint egy költöztető cég, nem, mint egy futballcsapat! Utoljára sok évvel ezelőtt BLSZ IV-ed osztályú mérkőzésen találkoztam olyan jelenséggel, hogy egy strandon volt a futballpálya, és napbarnított önfeledt strandolókkal kellett együtt öltöznünk, és készülnünk a mérkőzésre. Akkor ott ezt elfogadtam, és még szórakoztatott is. De ez már Budapest első osztály!? A kezdő sípszó előtt két perccel úgy kell lekönyörögnünk a pályán előttünk vidáman focizgató fiatalokat, akik egy helyenként jó iramú, de közepes színvonalú, szűkített területen történő két kapus örömfocijuknak hódoltak. Mivel bérlők voltak, joggal néztek ránk boci szemekkel, hogy mit akarunk, mert ugye ők vélhetően fizettek a pályahasználatért. Megfelelően így nehézkes volt a bemelegítést elvégeznünk, mind fejben, mind fizikálisan. Ez már Budapest első osztály!? Végül, de nem utolsó sorban a teljesen irreális fényviszonyokra szeretném felhívni a figyelmet. Véleményem szerint egy ilyen szintű mérkőzésre ez a fényforrás, amivel ez a pálya rendelkezik nem megfelelő, és elfogadhatatlan. Még akkor is így van ez, ha a nyolc évvel ezelőtti kitűnően sikerült szemműtétem óta érzek némi visszaromlást.

Összegezve a tegnap esti találkozót: két jó csapat, remek, férfias küzdelem, és méltatlan körülmények!

THSE-Sashalom - RTK 4-1 (1-1)

Gsz:

Lőrincz Á. (Dudás), Füzy (Péter), Simon (Péter), Márics (Simon)

Jól kezdtük a találkozót, és a vezetést is megszereztük. Ez azonban nem minket nyugtatott meg. A vendégek egy szép góllal az egyenlítést is megszerezték, és fiatal játékosaik ebben az időszakban mezőnyben feljavultak. A szünetben finoman szólva rendbe tettük a dolgokat, és a minőségi cseréinknek is köszönhetően egy remek második játékrészt produkáltunk. Szép gólok, jó támadójáték jellemezte ekkor már csapatunkat, illetve védelmünk is jól zárt. Győzelmünk ekkor már nem forgott veszélyben, csak a gólarány lehetett kérdéses.

UNIONE FC - THSE-SASHALOM 0-5 (0-1)

Gsz:

Lőrincz L. (Szilágyi); Bogdán (Lőrincz Á.); Péter A. (Lőrincz Á.); Bogdán (Erhardt); Lőrincz L. (Péter A.)

Azt kaptuk, amire készültünk. Rutinos, jó játékosokból álló ellenfelünkkel az első játékrész még kiegyenlített mérkőzést hozott, de egy gólos előnyünk így is megérdemelt volt. A második félidőben magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak játékosaink és lendületes támadójátékkal szűk tíz perc alatt lerendeztük a találkozót. Remek csapatmunka, jó egyéni teljesítmények is jellemezték a mai napon együttesünket. Sok sikert kívánunk a hazaiaknak a továbbiakban, mi pedig készülünk a következő feladatra!

THSE-SASHALOM - BUDAFOKI LC 1-0 (0-0)

Gsz: Péter (Dudás)

Strebek Marcell:

 

Tisztában voltam vele, hogy a játékunk még nem állt össze. Szinte az utolsó órákban is még átírta számításainkat az élet. Betegségek, sérülések befolyásoltak terveinket. Ennek ellenére csapatunk megint jól kezelte ezt a kialakult nehéz helyzetet. Az első játékrészben, a mezőnyben többet mutató vendégeknek több lehetőségük volt, de kontráinknak köszönhetően előttünk is adódtak ziccerek. A második játékrészben már jobban megfogtuk ellenfelünket, és végül egy bombagól eldöntötte a három pont sorsát. Kemény csapat munka volt, értékes három pont a jutalma!

 





játékosok
  • Czerula Dávid Krisztián
  • Révész György
  • Gál Szabolcs
  • Szabó Marcell
  • Gál Tamás
  • Altorjai Richárd
  • Kmetykó Kevin
  • Katona Dániel
  • Tóth Henrik
  • Kondor László
  • Pokó Ajtony
  • Tóth Szabolcs
  • Bánhidi Bence
  • Péter Attila
  • Csontos Krisztián
  • Baksa Ákos
  • Liska Tibor
  • Gere Zoltán László
  • Takács Patrik
  • Wágner Richárd
  • Sásdi Dominik