2024. március 19., József napja.


Aktuális meccsek
  • Előző meccs Következő meccs
  • 2018. 11. 25. 13:00
  • THSE - Szabadkikötő
  • FC AJKA

Vereség

3-4

Statisztika: THSE - Szabadkikötő - FC AJKA


2016-2017

THSE-SZABADKIKÖTŐ - PESTSZENTIMREI SK 0-2 (0-1)

Ebben az évben háromszor találkoztunk a Pestszentimre csapatával és ez idő alatt egy fiatal szimpatikus csapatot sikerült megismernünk velük kapcsolatban. Mai győzelmükkel azt is bizonyították, hogy sokra hivatott együttes is. Gratulálok nekik.


Ami minket illet, múlt héten lejött a játékosokról a teher, így nem sikerült olyan koncentrációval készülnünk erre a mérkőzésre, mint eddig. Ennek ellenére szerettünk volna győzelemmel búcsúzni az utolsó hazai meccsünkön, de egy felszabadult játék helyett, csak egy görcsös akarás jellemezte teljesítményünket, meddő mezőnyfölénnyel párosulva. Természetesen bajnokcsapatunk ünneplését ez az eredmény aligha befolyásolta. Az utolsó meccsünkön pedig megpróbálunk javítani.

 

RAFC - THSE-SZABADKIKÖTŐ 1-2 (1-0)
Gsz. Kondor (Pokó), Tóth H. (Péter A.)

A feszült hangulat és a tét ellenére sportszerű mérkőzést játszott a két csapat! Próbáltunk a mérkőzés nagy részében dominálni és irányítani a találkozót.
A második félidőben hátrányból fordítva sikerült begyűjtenünk a három pontot és ezzel megszerezni a bajnoki címet, ami Egyesületünk fennállásának legnagyobb eredménye.

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - ÚJ-BUDAI FC-VOYAGE 5-1 (0-0)

Gsz: Liska (Liska), Tóth G. (Pokó), Gerhardt (Tóth H.), Schwarcz(Pokó), Katona (Liska).

Jól kezdtünk, de a folyamatos sérülések hátráltatták csapatunk teljesítményét. Így az első játékrészben ugyan nekünk voltak helyzeteink, de a vendégek mezőnyben jelen voltak. A félidő vége előtt még büntetőt is hibáztunk, így nem igazán volt várható, hogy az öltözőben jó hangulat fog uralkodni. Erről személyesen gondoskodtam, azonban, mint kiderült jót tett a pihenő, mert a második félidőben egy elszántabb hazai együttes futott ki a pályára. Itt már jó játékkal, gólokkal, és magabiztos győzelemmel tartottuk otthon a három pontot. Ismét köszönjük szurkolóinknak a futball mérkőzéshez megfelelő, remek hangulatot. Értük érdemes küzdeni a bajnoki pontokért!

 

Főv. Vízművek SK - THSE-Szabadkikötő  2-2 (1-0)

Gsz: Simon (Tóth H.), Tóth H. (Pokó)

 

Tíz nap alatt négy mérkőzésen vagyunk túl, így aligha ért engem meglepetéséként, hogy ezt a terhelést nem fogják bírni játékosaink.

Ennek ellenére a második félidőben elképesztően nagyot küzdöttünk. Végig a hazaiak térfelén tartottuk a labdát, és mindent megtettek játékosaim a három pont megszerzéséért. Nem sikerült a bravúr , de így is számunkra most értékes ez az egy pont is.

Másfél hétig most nem kell játszanunk bajnoki mérkőzést. ezt az időszakot felhasználjuk arra, hogy megfelelően felkészítsük csapatunkat a bajnoki hajrára.


 

Thse-Szabadkikötő - Unione FC 0-3 (0-2)

Jó mérkőzést láthatott, aki szombat délelőtt kilátogatott a Szabadkikötő pályára. A rohanós első félidő fordulópontjaiból mi jöttünk ki rosszul, és egy komoly játékvezetői hiba is befolyásolta a mérkőzés kimenetelét.

A második félidőre emberhátrányba kerültünk, de még így is jelen voltunk. Egy erős ellenféltől szenvedtük el tavaszi első vereségünket, de aligha van szégyenkezni valónk.

THSE-Szabadkikötő - ASR GÁZGYÁR 2-0 (0-0)

Gsz; Kondor(Toth H.) Toth H. (Peter)

 

Terveink szerint alakult ez a kilencven perc! Végig kontrol alatt tartottuk a mérkőzést és minden játékosunk kivétel nélkül remekül teljesített! Megérdemelt és fontos győzelem volt ez számunkra!


Gázgyár csapatának sok sikert kívánunk a jövő héten megrendezésre kerülő Budapest kupadöntőn!

 

Ferencvárosi FC - THSE-Szabadkikötő 1-2 (0-1)

Gsz: Tóth H. (Vincze), Kondor (Tóth H.)

 

Nehezen boldogultunk  a hazai csapattal , akik jól megszervezték védekezésüket, de számunkra a legfontosabb a három pont begyűjtése volt a cél, amit sikerült is abszolválnunk.

 

THSE-Szabadkikötő - Kelen SC 1-0 (0-0)

Gsz: Gerhardt (Pokó)

Az első játékrészben rossz felfogásban játszottunk, így megkönnyítettük a vendégek dolgát. Ráadásul a szünet előtt ember hátrányba is kerültünk, de éreztem, hogy csapatunk van olyan erős , hogy ezt a helyzetet is jól kezelje.

Ennek megfelelően tíz emberrel is mi domináltunk, és a végén remek szurkolótáborunk segítségével otthon tartottuk a három pontot. Szimpatikus, fiatal ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban.

 

Testvériség SE – THSE-Szabadkikötő 1-3 (1-3)

Gsz: Tóth (Kondor), Kondor (Tóth), Pokó (Tóth).

A bajnokság legjobb tíz percét produkálta csapatunk a mérkőzés elején. Ez minden képzeletet felülmúlt. Borítékolható volt azonban, hogy ezen a színvonalon kilencven percen át nem tudunk teljesíteni. Érkezni fog egy számunkra rosszabb periódus, kérdés volt ezt, hogy éljük meg. A hazaiak feljavultak, és olyan mederbe került a találkozó, amely során nem érdemtelenül szépíteni is tudtak. A játék képe a félidő második részére teljesen megváltozott, és jól jött számunkra a szünet, mert már nyoma sem volt a kezdés utáni imponáló magabiztosságunknak.

A második játékrészre már pontosan tudták játékosaim, hogy mi az a minimum, amivel nem sodorjuk veszélybe a három pont sorsát. Értékes győzelem volt ez is, és a mai nappal még erősebbek lettünk.

Sportszerű, jó erőket felvonultató ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban!

 

THSE-Szabadkikötő - Műegyetemi FC 2-0 (1-0)

Gsz: Kovács (Kondor), Péter (Simon).

Amire számítottunk azt kaptuk. Sportszerű, szervezett ellenféllel találkoztunk, akik bármi is történik, sportemberekhez méltóan nem fogják feladni a küzdelmet. Ennek megfelelően nem volt könnyű dolgunk, még akkor sem, ha győzelmünk nem forgott veszélyben a kilencven perc során. Vendégeknek sok sikert kívánunk a továbbiakban, mi pedig készülünk a következő feladatra.

 

THSE-Szabadkikötő - 43. sz. Építők Sk 2-0 (1-0)

Gsz: Kondor (Tóth H.), Kondor (Vincze)

Koncentráltan, egy kis szakaszt leszámítva, végig kézben tartva a találkozót magabiztosan tartottuk otthon a három pontot. Jó erőkből álló ellenfelünk ma nem tudott mit kezdeni velünk.

 

Továbbra sem vagyunk bomba formában,de ma is bizonyítottuk a szerdai nem megérdemelt kupa kudarc után, hogy mentálisan nagyon erős tud lenni csapatunk, és ez a győzelem további erőt kell, hogy adjon a folytatásra.

II. KER. UFC - THSE-Szabadkikötő 0-0

Bár a listavezetőtől elvárható bárhol, bármikor a győzelem, de itt ezen a napon nem kérhetem semmiért számon játékosaimat. Mindent megtettek a három pont megszerzése érdekében. Sok érdekes tényezővel kellett megküzdenünk. Készülünk a következő feladatra.

 

THSE-Szabadkikötő - Hegyvidék SE 2-1 (0-1)

Gsz: Bogdán (Péter), Katona (Pokó).

Sok hiányzóval, nem jó előjelekkel érkeztünk az első fordulóra. Ráadásul tudtuk, hogy a vendég csapat egy kellemetlen, masszív együttes, akik erre a találkozóra saját maguk számára a legideálisabb, okos taktikával készültek.

 

Nehezen tudtunk mit kezdeni ezzel a helyzettel, még akkor is, ha végig mi kezdeményeztünk, és helyzeteket is sikerült kidolgoznunk. Ellenfelünk felívelgetésre és pontrúgások kiharcolására fektette a hangsúlyt, amiből az első félidőben egy szerencsés találattal megszerezték a vezetést, ezzel feladva a leckét csapatunknak.

A második játékrészben nyíltabbá vált a mérkőzés, de végül a hajrában helyén volt a szíve játékosainknak, és megfordítottuk az eredményt.

Több szempontból is értékes a győzelmünk, nem beszélve arról, hogy a tavaszi idény kezdetét követően továbbra is az első helyen tartottuk így csapatunkat!

Keményen dolgoztak ma játékosaim, amiért jár nekik az elismerés.

THSE-SZABADKIKÖTŐ -IKARUS BSE  2-1 (1-1)

Gsz: Kondor(Kovács), Maka (Tóth G.)

A mérkőzésnek nagy tétje volt, és ez inkább az én játékosaimra tett rosszabb hatást a kezdő sípszó után. Az első húsz percben ellenfelünk minden tekintetben felénk kerekedett. Ahogy teltek múltak a percek fokozatosan találtunk magunkra, és kezdtünk jelen lenni a találkozón.

Természetesen a második félidő közepén történt teljesen jogos tizenegyes, és kiállítás alapvetően befolyásolta a párharc kimenetelét. A hajrában viszont már megint érett, okos játékkal tartottuk otthon a három pontot, amellyel az ősz bajnoka címét tudhatjuk magunkénak.

Szép hétvégén vagyunk túl, hiszen az is világossá vált,hogy másik csapatunk, aki a Budapest III osztályban gyűjti a pontokat, szintén a tabella éléről mehetnek a téli pihenőre. Gratulálok nekik is ehhez a remek teljesítményhez.

PESTSZENTIMREI SK - THSE-SZABADKIKÖTŐ  0-3 (0-1)

Gsz: Tóth G(2), Katona

 

Az elmúlt két hét eredménytelensége meglátszott csapatunk játékán.  Próbáltunk ezért is kockázat nélküli, biztonsági játékot játszani. Így is az első félidőben egy gólos előnyre tudtunk szert tenni.

A második félidő is hasonlóan folytatódott, nehezen találtuk a ritmust, de fegyelmezetten dolgozott csapatunk. A második gólunk azonban végre áttörést hozott a játékunkba, és a hajrára visszatért régi önmagához a csapat! Labdabirtoklásunk többszörösére nőtt  és ebből a kombinatív magabiztos játékból egy gyönyörű gólra is futotta a végén.

 

Fiatal, rendkívül sportszerű,  szimpatikus ellenfelünknek sok sikert kívánunk a továbbiakban.

THSE-SZABADKIKÖTŐ  - RAFC 1-2 (1-1)

Gsz: Maka

Volt itt minden, ami egy parázs hangulatú rangadóhoz illik, talán még eggyel több is!

Gratulálok a vendégeknek!

ÚJ-BUDAI FC-VOYAGE - THSE-SZABADKIKÖTŐ 1-1 (0-0)
Gsz. : Kondor (Pokó)

Az idény, de talán az utóbbi évek leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, első sorban az első negyvenöt perc során. Ehhez az is kellett, hogy az eddigi egyik legjobb ellenféllel találkoztunk a bajnokság során, akiknek pillanatnyi  helyezése a tabellán teljesen irreális. Az első félidőben a játék minden elemében felénk nőtt a hazai csapat, a második játékrészben már kontroll alatt tartottuk a találkozót, és a vezetést is megszereztük. Ezek után a hazaiak egyenlítő gólját, mint később kiderült, mérkőzés kimenetelét befolyásoló óriási játékvezetői hiba előzte meg. Azonban aligha foghatjuk a játékvezetésre a pontok elhullajtását. Pánikra nincs okunk, továbbra is vezetjük a tabellát, és így is remekül szerepel csapatunk. Mai ellenfelünknek gratulálok, minden bizonnyal, ha ilyen szinten fognak teljesíteni a továbbiakban, szépen elindulnak a mezőny első felének irányába.

 

THSE-Szabadkikötő - Ferencvárosi FC 3-1 (1-0)

Gsz.: öngól (Kondor), Maka (Tóth G.), Vincze (Schwarcz)

Kulturált, sportszerű ellenféllel találkoztunk ma. Aki kint volt látta, hogy a játék képe és a helyzetek alapján milyen arányú győzelemnek kellett volna születnie. Ennek ellenére 2-1-es állásnál még egy kis zavar is támadt a játékunkban, ekkor a vendégek a mezőnyben egyenlő ellenfelek voltak, és bár a védelmi vonalunk mögé nem igazán tudtak kerülni, volt egy kis zavar a házunk táján.

Az hogy élcsapat vagyunk, nem vonja maga után, hogy minden meccsen könnyed játszadozással nagyarányú győzelmeket fogunk szerezni. Minden pontért, minden sikerért keményen meg kell dolgozni, a játék minden percében. Ez a mai meccs is bizonyította - akár egy adott találkozón belül is - rajta maradni a jó úton ugyanolyan nehéz, mint azt megtalálni.

Közelítve a bajnokság egyharmadához, csapatunkat a tabella élére helyeztük, ez a nyári előzmények után túltesz minden várakozásunkon. Játékosaim dolgoznak tovább, hogy hétről hétre elérjük céljainkat és megtartsuk remek pozíciónkat.

Tóth Henriknek kitűnő támadónknak, aki a találkozón megsérült, mielőbbi felépülést kívánunk.

 

 

Kelen SC - THSE-Szabadkikötő 1-3 (1-3)

Gsz: Kondor (Pokó), Tóth G., (Tóth H.), Maka (Mórocz)

Az első harminc percben a már hetek óta tartó imponáló, tudatos, határozott játékot mutatta csapatunk és ez a teljesítmény, mint később kiderült, elég volt a három pont begyűjtéséhez. Tíz nap leforgása alatt negyedik tét mérkőzésén van túl együttesünk, így törvényszerű volt, hogy néhány játékos idő előtt elfárad, és nem tud megfelelő szinten teljesíteni. Így a második játékrészben inkább az eredmény megtartása volt az elsődleges cél, bár így is több komoly helyzetet kidolgoztunk. Fiatal, kulturált, sportszerű ellenfelünknek sok sikert kívánok a továbbiakban, akik ezen a mérkőzésen is időközönként megmutatták, hogy szép jövő előtt állhatnak.

Hegyvidék SE - THSE-Szabadkikötő 0-2 (0-2)

Gsz. Vincze (Kondor), Péter

Az első öt percben tulajdonképpen lerendeztük a mérkőzést, majd a maradék nyolcvanhét percben egy jót birkóztunk, mert a körülmények nem igazán voltak alkalmasak igazi futball megvalósítására. Csapatunk erre az élethelyzetre is remekül reagált, és ismét bizonyságot nyert, hogy a kemény munka minden körülmények között meghozza gyümölcsét. Keményen dolgoztak ma is játékosaink.

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - TESTVÉRISÉG SE  1-0 (0-0)

Gsz: Liska (Maka)

Ezen a találkozón magas színvonalon teljesített csapatunk! Az első perctől kezdve nagyon jó felfogásban és elszántan futballoztunk! Csak a kapu előtti pontatlanságunk és a vendégek hálóőrének teljesítménye miatt nem lett nagyobb arányú a győzelmünk! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy voltak rövidebb periódusok, amikor a mezőnyben ellenfelünk is megvillantott valamit a tudásából, de győzelmünk jogosságához nem férhet kétség!

 

MŰEGYETEMI FC - THSE-SZABADKIKÖTŐ  1-5 (1-3)

Gsz: Tóth G (2)(Maka, Tóth H.), Maka (Tóth H.), Tóth H(Bodnár)., Kondor(Simon)

A mérkőzés nagy részében nem igazán találtuk a ritmust és nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, de egy ilyen arányú győzelem után aligha illendő túldrámázni a helyzetet. Magabiztos győzelem volt, ami elvárható volt a mai napon csapatunktól. Sportszerű, szimpatikus ellenfelünknek sok sikert kívánunk.

 

43. SZ. ÉPÍTŐK SK - THSE-SZABADKIKÖTŐ  2-0 (2-0)

A mérkőzés nagy részében mi domináltunk, és amikor már érett a vezető találatunk, akkor a semmiből megszerezte ellenfelünk a vezetést. Ez sokkolta némileg csapatunkat, de a szünet után is mi uraltuk a játékteret, és mezőnyben többet mutattunk a hazaiaknál. Azonban továbbra is ez a sportág nem pontozásos, hanem gólra játsszák, amire az Építők együttese a mai napon remekül ráérzett. Az  összkép alapján óriási csalódás, hogy innen nem három ponttal távoztunk. Gratulálok a 43-asnak a győzelemhez!

 

THSE-SZABADKIKÖTŐ - FŐV. VÍZMŰVEK SK 4-1 (2-1)

Gsz: Maka(2) (Tóth G., Márics), Kondor(Péter), Tóth G. (Pokó)

Már a harmadik percben hátrányba kerültünk, de ezzel a vendégcsapat tulajdonképpen az összes puskaporát el is lőtte a kilencven perc során. A játék minden elemében fölé nőttünk ellenfelünknek és bár valamelyest későn jött az egyenlítő találat, de aligha volt kérdéses a győzelmünk. A második játékrészben a kapu előtti koncentráltság hiánya miatt nem lett jóval nagyobb  a számbeli különbség a két csapat között.

 

ASR GÁZGYÁR - THSE-SZABADKIKÖTŐ 2-1 (1-1)

Gsz: Tóth G.

Ahogy az elmúlt időszakban mindig, most is egy szoros mérkőzést játszottunk a hazai csapattal! Sajnos a ki nem kényszerített hibákból ismét nálunk volt a több! Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez!

 

THSE-Szabadkikötő – II. KER. UFC  4 – 0 (3-0)

gsz.: Tóth G., Tóth G., Tóth H., Tóth H.

Agilis, motivált, fiatal csapat érkezett hozzánk, akik az első tíz percben meg is leptek minket egy kicsit. Ezután azonban fokozatosan olyan mederbe tereltük a találkozót, amit elterveztünk. Az első játékrészben lerendeztük a mérkőzést, a második 45 percben már nem mentünk bele egy nagy rohanásba,  és az eredmény megtartására fektettük a hangsúlyt, de még így is sikerült egy szép találatot bevinnünk. Összességében  imponáló magabiztossággal tartottuk otthon a három pontot, egy olyan ellenféllel szemben, akik ha megszokják az első osztály hangulatát, sok együttesnek fognak borsot törni az orra alá.






játékosok
  • Czerula Dávid Krisztián
  • Révész György
  • Gál Szabolcs
  • Szabó Marcell
  • Gál Tamás
  • Altorjai Richárd
  • Kmetykó Kevin
  • Katona Dániel
  • Tóth Henrik
  • Kondor László
  • Pokó Ajtony
  • Tóth Szabolcs
  • Bánhidi Bence
  • Péter Attila
  • Csontos Krisztián
  • Baksa Ákos
  • Liska Tibor
  • Gere Zoltán László
  • Takács Patrik
  • Wágner Richárd
  • Sásdi Dominik